G-K0GGHDG5RY
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hans Thissen is in 1988 afgestudeerd aan het Conservatorium, klassiek piano. Hij houdt zich bezig met muziek, theater en vormgeving en acteerde, regisseerde en componeerde voor vele theater- en muziektheater producties. 

Hij speelde sindsdien in voorstellingen bij o.a. De Toneelschuur, Firma Rieks Swarte, Zuidelijk Toneel, RO Theater, Onafhankelijk Toneel, Bonheur, Huis aan de Amstel, Kwatta en Tryater. Hij was te zien als acteur en pianist in de vrije producties ‘Amateurs!’ en ‘De Goede Dood’ beide van Wannie de Wijn uitgebracht bij WallisFinkers. 

Hij regisseert al jaren muziektheater producties met name voor de jeugd, waaronder alle voorstellingen van Dirk Scheele en veel producties van Ageeth de Haan, diverse producties voor Buro Vanaf2, zoals Klein Zwanenmeer, de Gruffalo, Nijntje op de fiets en Broemmm!

De afgelopen 8 jaar was hij artistiek leider van muziektheatergroep Max Tak waarvoor hij de voorstelling ‘Hats!’ schreef en regisseerde, ‘Ik ben een Held’ en 'Ik ben een Goochelaar' naar de gelijknamige boeken van Ted van Lieshout, 'Pudding Tarzan' naar het boek van Ole Lund Kirkegaard en Bruno wordt een superheld naar het boek van Hakon Ovreas.

 

Sinds april 2019 is hij Artistiek teamleider regio Zuid-Holland/Midden bij de CliniClowns.